Fiilis kävi juuri virallisissa lonkka- ja kyynärkuvauksissa ja samalla kuvattiin myös selkäranka. Lonkat näyttivät näteiltä kuten neiti itsekin, eli A:na lähtivät kennelliittoon. Samoin kyynärät ovat kaunista puhdasta katseltavaa. Lisäksi minun pikku ketultani löytyi selkäranka, joka myös on ihan kunnossa. Täten tämä emäntä sekä kasvattaja saavat huokaista helpotuksesta, sillä Fiilis hyppäsi pentuna ulos keittiön ikkunasta, joten se on hieman aiheuttanut peikkoja emännän pääkoppaan. Kuvia laitan huomenna tahi ylihuomenna, kunhan vain klinikalta ne ennättävät minulle lähettää.

Tällä reissulla tuli myös todettua se, että rauhoitteen saatuaan Fiilis nukahtaa hetkessä, mutta vain pieneen horrokseen. Nimittäin röntgenhuoneesta kuului aika ajoin Fiiliksen kimeä ulvonta, kun odotushuoneessa toiset koirat haukkuivat. Neiti nukkuu kirjaimellisesti koiran unta. Nyt ollaan kotosalla hieman tillin tallin ja vahinkopissat tuli olohuoneen matolle. Toivottavasti vaaleanpunaiset elefantit eivät tule ensi yönä kylään!

Tässä vielä lupaamani kuvat, parempi möyhään kuin ei milloinkaan. Kuvat tosin sain jo perjantaina, mutta kuviksi muuttaminen erikoisesta ohjelmasta tuotti vaikeuksia.

lonkat2-normal.jpg

kyyn%C3%A4rS-normal.jpg

kyyn%C3%A4rD-normal.jpg