Almalla oli tänään maksa-arvojen tarkistus ja samalla reissulla sitten saatiin myös Lassi tutkittavaksi pattien vuoksi. Lyhyt aika muuttui pitkäksi.

Alman maksa-arvot ovat koholla, mutta samoissa luokissa kuin joulukuussa. Muutoin kaikki veriarvot hyvät. Mahdollisuutena on, että otettaisiin koepala maksasta, mutta siihen en halua ryhtyä. Alman tilassa ei ole tapahtunut muutoksia ja porskuttaa omalla tyylillään eteenpäin, joten miksi kiusata. Saatiin kokeeksi Zentonilia 400mg parantamaan maksan aineenvaihduntaa. Maksa-arvoja tarkistellaan uudestaan puolen vuoden päästä. Silmät ovat kunnossa, ja vasemman silmän kuivuminen johtuu todennäköisesti ahtaasta tiehyestä. Mutta syljen eritystä voidaan itse lisätä hieromalla rauhasta.

Sitten minun pieneen noutajaan. Lassille on tullut kuukauden aikana patteja ympäri kehoa ja varsinkin viikon sisällä on joka päivä löytynyt uusia. Koska olin kovin huolissani tilanteesta, otettiin Lassi ylimääräisenä potilaana tutkittavaksi. Ensin otettiin muutama ohutneulanäyte ja sieltä löytyi lymfosyyttejä huomattavasti. Joten rauhotetta kehiin ja leikattiin yksi isoimmista pateista ja lähetettiin patologille. Ensi viikon puolenvälin jälkeen pitäisi saada tulokset. Nyt vain toivotaan ettei ole pahalaatuista. Tällä hetkellä siis ei paista aurinko meidän risukasaan.