Alma sitten valvotti minua koko yön. Itkeskeli ja kuljeskeli edestakaisin. Aina kun meinasin nukahtaa, alkoi itku. Ei auttanut edes lupa nukkua sängyssä.
Aamupäivänkin Alma jaksoi itkeskellä ja etsiä hyvää paikkaa mihin levähtää. Naamaa kutittaa ja on ihan tulikuuma. Heti kun selkänsä kääntää yrittää Alma hieroa naamaansa johonkin. Kauluri ei tätä omatoimista rouvaa estä. Tätä kirjoittaessa Alma on nukahtanut ja nukkuu sikeästi. Hyvähän se on nyt nukkua, että saa sitten taas ensi yönä valvottaa.

Alma 31.1.2008


Virallisesti leikkaus oli PDT-operaatio eli korvanalussylkirauhasen tiehyeen siirto alaluomen sisäpinnalle. Jatkossa siis sylkirauhasen erite kostuttaa silmää. Jatkohoidoksi Alma sai antibioottikuurin suun kautta Clavubactin 250mg 1,5tabl 2krt/pv 10pv ajan
särkylääkkeeksi Rimadyl 50mg 1tabl 2krt/pv 3pv ajan
silmätipaksi Exocin 1tippa 3krt/pv 2 viikon ajan
lisäksi tarvittaessa kostuketta sekä kauluria tulee pitää 1-2 viikon ajan.

Lassi, Leevi ja Oili ovat hieman ihmeissään kuinka niin vilkas Alma onkin nyt aivan eri planeetalta. Leeviä pelottaa Almalla oleva kauluri ja yrittääkin parhaansa mukaan väistellä Almaa. Kuitenkin "vahtii" vieressä huoneessa eikä katoa perinteiseen nukkumapaikkaansa.

Oilista tämä tilanne on tosi mielenkiintoinen. Yrittää ulkona pyytää Almaa leikkiin ja pyörii ympärillä. Sisällä vahtii tilannetta ja partioi ympäri taloa. Onhan jonkun sentään tehtävä töitä kun emä vain on.

Lassia Alma hiukan illalla pelotti kun Alma aloitti ulvomisen ja itkun sekaisen valituksensa. Tänään sitten ei olekaan pelottanut ollenkaan ja Lassikin on yrittänyt pyytää Almaa mukaan leikkiin. Pieni poika vain ei ymmärrä miksei Alma leiki, ressukka juoksee ympäriinsä ja odottaa Alman tulevan perässä. Näin täällä tällä hetkellä voidaan.