Viime yö meni paljon paremmin kuin edellinen. Alma ja nukkui rauhallisemmin ja heräsi vain kaksi kertaa itkeäkseen. Tämä päiväkin on mennyt hieman paremmin. Alma on nukkunut melkein koko päivän. Kasvot eivät ole enään niin turvoksissa.

Illalla Almaa sitten alkoi kutittaa kovasti. Vaikka kaulurin on tarkoitus suojata kasvoja, ei se Alman kohdalla auta laisinkaan. Viisaana ja toimeliaana Alma osaa tunkea päänsä pöydän tai sängyn kulmaa vasten. Sitten vain hierotaan kasvoja tai siis yritetään hieroa kunnes joku ihmisistä kerkiää paikalle estämään moisen kielletyn toiminnan.

Kauluri on tosi kovilla ja senhän tulisi kestää kahden viikon ajan. Alma menee sellaisella vauhdilla eteenpäin ja törmäilee nurkkiin. Ja jos ovi on vain raollaan, yrittää kaulurilla avata oven. Vesi kuppiin on myös hyvä tunkea kauluri ja kastella lattioita. Ulkona toimitaan aurana ja lunta saakin putsata pois kaulurista.

Alma 1.2.2008



Muu lauma pitää huolta Almasta. Pihalla ollessa Leevi ja Oili partioivat puolesta. Jokainen joka kulkee tiellä saa varoitus haukut. Yleensä Alma on se joka haukkuu pihalla ollessaan ohikulkijoille. Lassikin yrittää olla mukana vartiossa, mutta tyytyy vain ihailemaan Leevin ja Oilin toimintaa.