Tänään ei olla oksenneltu, ei jyrsitty jalkoja, ei hangattu silmiä tai kasvoja. Almalla siis on ollut hyvä päivä. Alma nauttii kun ei tarvitse pitää kauluria. On saanut nukkua pienellä kerällä nojatuolissa, ja asentojen vaihto on onnistunut ilman typerää kauluria. Ei saanut Alma kauluria rikottua, mutta auki sai sen useamman kerran.

Valitettavasti pieni ongelma on vasemman silmän kanssa. Sarveiskalvolle on ilmestynyt taas harmaa/sininen/ruskea laikku ja tulehdus taitaa olla. Kokeillaan kortisoni tippaa, jos ei auta parissa päivässä pitää käydä lääkärissä. Kuitenkaan silmä ei Almaa häiritse.

Tänään päästiin taas mökille juoksemaan ja kivaa oli. Almakin revitteli hiukan ja jahtasi Lassia. Lassi oli mielissään kun sai kaverin takaisin. Yhdessä nämä kaksi juoksivat ojassa umpi hangessa, joka upotti mukavasti. Kehittävät yhdessä lihaksia. Leevi taasen keskittyi kulkemaan auratulla tiellä ja Oili juoksenteli milloin missäkin.

Alma 10.2.2008


Kuten kuvasta näkyy, silmä kostuu kivasti ja tulvii pitkin silmän ympäryksiä. Karvakin on jo kasvanut, mutta ei tietenkään ole vielä niin pitkää kuin tulee olemaan. Kirjoituksiin tulee nyt ainakin neljän päivän tauko, kun lähden kouluun toiselle paikkakunnalle ja Alma jää kotia.