Tänään käytiin mökillä ja ohjelma oli samankaltainen kuin viikko sitten. Esineruutua kaikille ja jälkeä Oilille ja Lassille. Samalla tuli räpsittyä sellaiset 300 kuvaa, joista sitten onnistui yli puolet, yllätys! Tällä kertaa yllätyksiä tuli esineruudussa, kun Alma ja Leevi päättivätkin tuoda etummaisina olevat esineet, joten Lassille ja Oilille jäivät ne takimmaiset. Hienosti juniorit suorittivat tehtävänsä. Alkaako kevään muuttuminen kesäksi laiskistaa meidän seniorit?

Lassi ja Oili saivat esineruudun jälkeen ajaa hieman yli tunnin vanhat jäljet. Molemmat löysivät kaikki kepit. Parannusta edellis viikon työskentelyyn oli huomattavissa Lassissa. Vielä kun pikkuisen tarkemmin näyttäisi ne kepit minulle, niin hyvää tulisi. Oili jäljestää oikein hyvin, mutta edelleen kepin löytymisen jälkeen, kysyy miksi pitäisi työskennellä vielä lisää. No laitetaan se juoksujen jälkeiseen mielialan piikkiin.

Sää oli mitä mainioin ja innostuin sitten niitä kuvia napsimaan. Lassi päätti puottaa talviturkin, kun jäät olivat nuoren vesipedon riemuksi lähteneet. Siinä oli sitten tekemistä saada noutaja järvestä pois. Lassi nautti, ensin veteen sitten haetaan keppi, sitten veteen ja sen jälkeen uusi keppi, sitten veteen, sitten kastelemaan mamma, sitten auttamaan grillin sytyttämisessä, sitten veteen....
Siinäpä oli belgeillä ihmettelemistä, kun Lassi touhusi. Almakin puotti omalla tavallaan talviturkin, menemällä niin syvälle kuin jalat yletti ja sitten pois. Leevi ja Oili tyytyivät hillitysti kastelemaan tassujaan ja juomaan järvivettä.

Alma
 

Leevi
 

Oili
 


Lassi