Onkin kulunut hieman aikaa siitä, kun viimeksi olen kuulumisia kirjoitellut. Lassin kanssa jouduttiin käymään Helsingissä asti eläinlääkärissä muutama viikko sitten. Ressukalla oli selkälinjan alueelta karvan laatu muuttunut ja iho näytti tulehtuneelta. Koska ei saatu aikaa omalle eläinlääkärille, niin matkasimme Leena Saijonmaa-Koulumiehen tykö Mevet:iin. Diagnoosiksi saatiin hilseilevä follikuliittiin viittaavia ihomuutoksia eli pinnallinen karvatupentulehdus. Hoidoksi Lassi sai kolmen viikon antibiootti-kuurin ja erikoisshampoota selän pesuun. Koska Lassilla on  uo steriili granulooma-pyogranulooma syndrooma ja iktyoosi, niin ne aiheuttavat herkästi follikuliittia. Imurel-kuurin vuoksi Lassilta otettiin samaisella käynnillä myös verikokeet ja tulokset olivat onneksi normaalit. Saijonmaa-Koulumies suositteli, että Imurelin antoa voisi jatkaa pitempäänkin tai tulevaisuudessa voisi kokeilla Atopicaa.

Eilen sitten käytiin Lassin kanssa virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa. Lonkat lähtivät kennelliittoon B:nä ja kyynärät 1/1. Kyynärissä on selvää muutosta. Ei ole kuuleman mukaan huolta niistä, mutta itse kylläkin olen huolissani. Lassillahan kuitenkin on tuota massaa enemmän edessä kuin takana. Taidanpa ennaltaehkäisynä syöttää pojalle Arthroflexia. Lisäksi Lassilta kuvattiin selkä, joka on terve.

Leevi herra viettää leppoisia päiviä. On niskatukityyny ja 140cm sänky käytössä niin päivin kuin öisinkin. Itse kylläkin haluaisin myös nukkua vähän leveämmälti, mutta Leevi on asiasta erimieltä. Lisäksi aamupalaksi herra saa sämpylän levitteellä ja leikkeleellä, joten elämä on ihanaa vanhuksen näkökulmasta katsottuna. Lisäksi Lepakosta on mukavaa lenkkeillä Lassin ja Oilin kanssa. Mikäs sen mahtavampaa kuin nostaa jalkaa nuoren noutajan päähän!

Oili voi hyvin. Pannus ei näytä tällä hetkellä vaivaavan. Uveiittikaan ei ole tullut uudestaan vierailemaan Oilin silmissä. Neidin yli-innokas lauman vahtiminen ja johtajan tehtävien suorittaminen on hieman hilliintynyt. Ehkäpä Oilista tulee oiva pomo jonain päivänä. Lassi ja Leevi kun eivät johtajan paikalle halua.