Fiilis pääsi mukaani Ähtäriin kouluviikolle. Ei oppi ojaan kaada, totesi Fiilis!

Ähtäriin päästiin Seijan kyydillä, ja tietenkin piti alkuun hieman itkeskellä. Mutta heti tuli uni silmään kun lämpötilaa laskettiin ja musiikkia laitettiin kovemmalle. Ähtärissä tutkittiin majapaikka suurella uteliaisuudella, ja sitten oli luvassa luennoille osallistuminen. Hienosti jaksoi pikkuneiti olla tunneilla. Hieman laittoi väsyttämään työsuojelun luennot, pohti pentu varmaan, että tuleekohan minunkin pitää puoleni, kun emäntä alkaa asioita vaatimaan...

Puusepänteollisuuden tunneilla Fiilis nukkui melkein kaiken ajan. Muutamaan otteeseen yritti syödä takkiani ja kengän nauhoja, mutta muutoin oli kiltisti. Nyt illalla on sitten tutustuttu kämppiksiin ja asuntoon hieman tarkemmin ja täytyy sanoa, että on kyllä todella rohkea reipas pentu.

Hetki sitten Fiilis tapasi luokkatoverini pystykorvan ja sitä piti sitten hieman komennella, kun ei oikein tajunnut leikkiin lähteä. Nyt sitten nukuttaa taas kovasti. On ollut niin jännittävä päivä. Katsotaan kuinka huomenna sujuu Ähtärin valloitus, ja huomenna yritän ottaa muutamia kuvia.