Viikko koulua takana ja taas kiltisti koneen ääreen kertomaan kuulumisia. Alman juoksut alkoivat pääsiäisen jälkeen, no eilen sitten todettiin Oilinkin olevan juoksussa, tainnut tiputella jo muutaman päivän. Lassi ei ole vielä aiemmin mitenkään huomioinut juoksuisia narttuja, mutta eilen sitten alkoi pienoinen piipitys ja Alman leikkiin pyynti. Almahan on tähän asti yrittänyt pyytää Lassia leikkiin, mutta Lassi on vaan murissut ja paennut pöydän alle piiloon. Tällä hetkellä näyttää kiinnostus olevan molemmin puolista, joten erotettava on ainakin yön ajaksi ja siksi aikaa kun ollaan poissa kotoa. Kuitenkaan Lassi ei kyttää ja seuraa kaiken aikaa Almaa, ja tottelee hienosti kun kieltää sen kyttäämisen ja pissien haistelun pihassa. Ainakin vielä tällä hetkellä!

Viikon aikana on Lassi kuuleman mukaan harjoitellut kovasti jalan nostoa ja yrittänyt merkkailla ahkerasti. Voi tätä pienen noutajan raskasta elämää! Tällä hetkellä vasen takajalka nousee sellaiset komiat 10cm ilmaan, ja tasapaino säilyy hyvin. Huomenna olisikin Lassilla tiedossa elämänsä eka virallinen näyttely Sysmässä, jos vaan päästään lähtemään. Pieniä mutkia vielä matkassa. Saa nähdä mitä tulee, Lassi kun ei ole sellainen poika, jota kiinnostaisi olla patsaana paikallaan ja näyttää söpöltä. Kaiken lisäksi näyttely on maneesissa, joten Lassin puhtaana pitäminen on oikea taitolaji, jossa aina epäonnistutaan.

Sitten Alman silmiin. Antibiootti kuurit takana, paitsi silmätippa jatkuu vielä viikon ajan. Hyvältä näyttää ja sylkeä erittyy hyvin, kuitenkin kuivumista esiintyy enemmän viimeksi leikatussa kuin toisessa. Mutta koska Alma on omatoiminen tyttö, niin ei minun tarvitse aina olla huolehtimassa, pöydälle jäänet ruuan tähteet kyllä päätyvät Alman vatsaan, joko meidän avulla tai Alman omalla luvalla. Kiipeää siis pöydälle!!!

Tänään on Almaa naurattanut kunnolla. 11.4.2008