Lassi on ollut todella väsynyt Imurel-kuurin aloituksen jälkeen. Meinaa nukahtaa seisaalleen ja pilkkii jopa ruokaa odottaessa! Perjantaina soittelin asiasta eläinlääkäriin. Koska Lassin oma eläinlääkäri on paikalla vasta ensi viikon keskiviikkona, niin saatiin ohjeeksi keskeyttää Imurelin käyttö siihen asti, kunnes olemme asiasta keskustelleet. Eilen Lassi ei saanut Imurelia ja virtaa riitti koko päiväksi, oli ihan eri koira. Medrol-kortisonikuuri jatkuu edelleen ja muutaman päivän päästä saadaan annostusta pienentää. Kaiken lisäksi Lassin iktyoosi on pahentunut nyt niin, että naamakin hilseilee ja iho tuntuu joka puolelta kovalta pahkuraiselta. Lassin sidekalvontulehdus on parantunut, jotain positiivista!

Sitten Oiliin. Kirpun silmä alkaa olla jo todella hyvännäköinen. Suun kautta annettava antibiootti loppui jo muutamia päiviä sitten. Nyt ei enää tarvitse kuin laitella silmätippaa. Pannuksen suhteen silmät näyttävät hyvältä.

Lisäksi vielä Leevi-Lepakon kuulumisia. Kyllä kannatti antaa pojalle hampaiden puhdistus lahjaksi. Herra on piristynyt silmissä ja puruluita jaksetaan syödä mielin määrin, ja niiden kerjäystä tapahtuu tiistaiden lisäksi joka päivä. Herra 11v jaksaa hyppiä ja pomppia kuin aropupu ja vaikuttaakin ihan pennulta. Antibioottikuuri ientulehdukseen jatkuu vielä muutaman päivän ja sitten pitäisikin Lepan olla kondiksessa.

Edelleen on lauma vaisu. Kestää varmaan todella kauan ennen kuin jengi kokee olevansa eheä. Itsellänikin on todella tyhjä olo. Alma oli mieleni ja sieluni, omenani päivässä ja niin tärkeä minulle.