Jälleen kerran eläinlääkärikäynti selontekoja. Maanantaina oli Fiiliksellä ja Oililla rokotukset. Oili sai myös kortisoni-injektiot silmiinsä ja piilolinssit laitettiin hankintaan. Nämä siis pannuksen vuoksi. Tuo injektio on kyllä hyvä keino pannuksen hoidossa. Pysyy kurissa ja samalla vältetään jatkuva lääkitys. Piilolinssit tulevat suojaamaan silmiä lisää auringolta ja kaikelta pölyltä. Kerrotaan siitä sitten lisää, kunhan vain ne saadaan. Rokotusten yhteydessä mainitsin myös Lassin selkäongelmien jatkumisesta sekä Fiiliksen takajaloista, joihin oli jälleen kerran kertynyt turvotusta. Joten torstaina meillä oli uusinta käynti noutajien kanssa.

Fiiliksen takajaloissa on pientä turvotusta varpaiden ja kintereen välisellä alueella. Koska asia vaivaa minua oikeastaan tosi paljon, vaikken siitä paljoa ole puhunut, niin päätettiin ottaa koepala turvotusalueesta. Eläinlääkärin mielestä Fiiliksellä on pienet imusolmukkeet takana ja epäili tämän vuoksi olevan häiriötä imunesteen kierrossa. Samalla myös röntgenkuvattiin rintaontelo. Sieltä ei onneksi mitään löytynyt, kaikki näytti normaalilta. Koepalaa ottaessa oli imunestettä valunut kunnolla ulos, joten tämä oli hyvä aika tehdä tutkimuksia. Tuloksia saadaan parin viikon kuluessa.

Lassin selkäongelmat ovat edelleen olemassa. Aistissa vierailu sai vain pohtimaan asioita lisää. Oma eläinlääkäri kiinnostui tuloksista ja ehdotti, että otetaan kuitenkin laajemmat verikokeet ja väännellään ja käännellään vielä lisää. Lassihan ei lääkärikäynnistä juurikaan innostunut. Kipu iskee mieleen kun sinne mennään. Lassi oli jälleen kiltti poika ja oli hiiren hiljaa kun sitä tutkittiin. Silmät vain pyörivät kauhusta. Tällä kertaa oli näkyvissä jälleen asennonkorjaus heikkous takajaloissa, selkää aristi huomattavasti kun paineltiin rintarangasta lannerankaan sekä lonkkien ulospäinkääntöä. Ohjeeksi saatiin jälleen lepoa ja kipulääkettä. Eläinlääkäri suositteli kokeilemaan osteopatiaa tai akupunktiota. Molemmista voisi olla apua. Verikokeiden tulokset saadaan viikon sisällä.