Tänään 15.4.2008 vietetään kansallista kauluritonta päivää. Alma kutsuu kaikki karvaiset ja vähemmän karvaiset tukijansa/ystävänsä/uteliaat seuraajat virtuaalisiin bileisiin. Vihdoin ja viimein on Alma saanut tämän kamalan kaulurin pois ja silmien hierominen mamman vaatteisiin on sallittua. Tai no, ei ihan niin sallittua kuin Alma luulee mutta kuitenkin.

Nyt saa Alma nauttia. Suun kautta annettavat lääkkeet loppuivat jo viime viikolla ja silmätippa eilen. Molemmat silmät toimivat hienosti. Vasen silmä ei vielä kuitenkaan eritä niin voimakkaasti sylkeä kuin oikea silmä, jota voisi verrata Pohjanmaan kevät tulviin. Tällä hetkellä Alma on täysin ilman lääkkeitä. Toukokuun puolessa välissä on vielä aika lääkärille tarkistuttamaan, että tikit ovat sulaneet.

Alma siis juhlii laumansa kanssa kauluritonta päivää ja haluaa jakaa tämän keveyden ja vapauden tunteen myös kaikkien muiden kanssa. Taustalla soi Gloria Gaynor "I Will Survive", Roy Orbison "Pretty Woman" sekä Louis Armstrong "What a Wonderful World". Tarjolla kuivaa leipää ja piimää, jotta silmät toimivat!

Alma 15.4.2008


Alman juoksut näyttävät olevan ohitse ja Lassi saakin nyt sitten hieman rauhoittua, ennen kuin huomaa Oilin olevan juoksussa. Ihanan hiljaista! Ei ole poika piipittänyt sitten sunnuntain.