Kuten osattiin odottaa, sai Lassi syntymäpäivänsä kunniaksi kolme "hyvää" ämpäriä. Niitä kelpaakin sitten kanniskella ja täyttää leluilla. Lassi on saanut pienestä pitäen oman "hyvän" ämpärin aina jouluisin ja syntymäpäivälahjaksi. Tänä vuonna hieman lama vaikuttaa myös ämpäreiden kokoon (aiemmin saanut siis kunnon 8-10 litran ämpärin), mutta se ei noutajaa tunnu haittaavan. Mikäs sen parempaa kuin suuhun mahtuva ämpäri!

Lassi ja ämpärit 23.1.2010

Kopio%204.-17.1.2010%20085-normal.jpg

Viimeksi kun Lassille ämpäriä hankin, löytyi sellainen Taloustalosta. Tälläkin kertaa piti sinne mennä. Myyjää pyydettiin auttamaan, josko vielä jostain kätköstä sellaisia löytyisi, kun ei oikein tahdo nyt  olla niiden sesonkiaika. Kerrottiin Lassin ämpäri-tarina ja poika saikin Keljon Taloustalon myyjältä 3-vuotis lahjaksi kolme pakettia Denticks hampaiden puhdistus purutikkuja. Suuri kiitos hyvästä palvelusta!

Hiljalleen on alkanut Lassille kasvamaan karvaa selkään. Ja yllätys yllätys, pojalle kasvaa uutta pohjavillaa. Ensi viikoksi Lassi pääsee mukaani Ähtäriin. Katsotaan miten pikku-poika pärjää ilman muuta laumaa. Lisäksi Imurel-kuurista aloitettiin viimeinen paketti ja toivon mukaan pian saadaan lupa lopettaa sen syöttäminen. Tällä hetkellä ongelmana näyttäisi olevan vain iktyoosi, iho hilseilee todella paljon ja iho on muuttunut joka paikasta mustaksi. Vaaleaa iholäiskää on vaikea enään löytää. Mutta pääasia on siis se, että autoimmuunisairaudet viettävät hiljaiseloa, ja toivon mukaan pitkään.