Tuntuu kuin aika valuisi käsistä. Jos, jostain on aikaa saatava, niin vääjäämättä jää tänne kirjoittelu vähemmälle. Kuulumisia lyhkäisesti toukokuulta tähän päivään, olkaa hyvät: Oili ja Paula saivat pitkästä aikaa nolla agiliidossa toukokuulla, ne kontaktit ovat se iso ongelma tällä hetkellä. Kisoissa ovat käyneet useampana viikonloppuna ja minä olen ollut Fiiliksen kanssa mukana turisteilemassa. Oilin pannus on aktivoitunut ja kortisoni-injektioiden sijaan on nyt otettu käyttöön kortisonitippa, se vain pitää jättää aina seitsemän vuorokautta ennen kisoja pois käytöstä. Nämä antidoping-säännöt sen määräävät. Saa nähdä kuinka nopealla vauhdilla pannus alkaa leviämään. Tämä meidän tuuri kun on hieman huono.

Lassi-poikaa ei pidättele mikään vedestä. Mökillä käydään uittamassa laumaa, tai siis Lassi ui ja muut kahlaavat. Niin eihän noutaja-poikaa saa järvestä pois. Lisäksi on aina oma temppunsa saada poika vakuuttuneeksi siitä, että kotia on ihan kiva mennä takaisin. Ongelmia siis autoon saamisessa. Lassin iktyoosi on pysynyt melko lailla kurissa, kunhan vain muistaa tehdä kampaus-sessiot joka ilta. Selkärangan alueelta on alkanut lähtemään karva ja nyt sitten jännittää uusiutuuko follikuliitti vai ei. Pitäisi poika ilmoittaa näyttelyyn, mutta uskaltaako sitä? Muutoin Lassi voi hyvin ja jaksaa leikkiä Fiiliksen kanssa mielin määrin. Välistä vain leikit näyttävät hurjan villeiltä, mutta kerta molemmilla on niin super kivaa, niin antaa kaverusten leikkiä.

Leevi herra alkaa vanhenemaan ja refleksit ovat kyllä aika olemattomat vasemmassa takajalassa. Portaita ei aina haluta mennä ja senpä vuoksi pihalle päästyään ei Lepakko viitsi tulla heti sisälle, vaan nauttii ennemmin nurmikolla loikoilusta. Järki kuitenkin vanhuksella pelaa ja tajuaa tällaisellä helteellä käydä juomassa aika ajoin ja osaa mennä varjoon nukkumaan. Eipä Lepakko muuta teekään kuin nukkuu, syö, käy pienillä lenkeillä ja lepää. Tarviiko sitä muuta tuossa iässä tehdäkään?

Ja sitten tuohon pieneen punaiseen paholaiseen valepuvussa, siis Fiilis-piilikseen. Neiti kasvattaa jalkojaan ja kehittää upeita lihaksiaan. Tässä on mulla siis bodybilder numero kaksi, Almahan kanssa rakenteli lihaksia. Mitä Fiilis osaa -osa kaksi: pitää korviaan juuri niin kuin ei pitäisi, suorittaa yksikseen puomin ja A-esteen (ja tekee sitä kaiken aikaa pihalla ollessaan, esteistä huolimatta), syödä kaiken kukkivan ja hieman leikkiä pensasleikkuria. Varsin mukava tapaus. Mainitaan vielä, että kesäkuussa leireiltiin tollerileirillä, ja siellä tavattiin liuta sisaruksia. Kysymys sisaruksille: miksi teillä kaikilla on niin paljon karvaa ja Fiiliksellä ei ole? Kovasti olen yrittänyt saada Fiilistä uimaan mutta eipä ole oikein onnistunut. Tipahtelee kylläkin laiturilta kun yrittää saada Lassilta vesilelut pois, mutta veteen jouduttuaan pyrkii heti rantaan tai kiipeää laiturille. Ei ole auttanut edes se, että itse menin uimaan. Viime viikonloppuna oltiin agirodussa Ylöjärvellä ihmettelemässä hellettä ja siellä saatiin pikaisesti tavata Riesa-sisko, kylläpä on pieni ja söpö. Eilen tuli Fiilikselle kuusi kuukautta ikää täyteen ja painoksi saatiin 11,5 kiloa. Säkää en saanut mitattua, mutta kyllä se yli 40cm on ihan kepeästi.

Kuvia yritän tämän viikon aikana laitella kunhan vain saan ne järjestykseen, lisäksi olisi tarkoitus päivitellä kotisivuja viikonlopun aikana, joten pysykäähän sivuilla!