Tänään soitti Lassin eläinlääkäri lääkityksestä. Prednisolon vaihdetaan Medrol 16mg, jotta Lassi ei joisi niin paljoa ja siten joutuisi ramppaamaan ulkona puolentunnin välein. Medrolia syötetään nyt varmaan kuukauden verran. Lisäksi poika joutuu syömään seuraavan puolen vuoden ajan Imurel 25 mg (1 tabl x 2/pv). Imurelin olisi tarkoitus helpottaa autoimmuunisairauksien tilaa. Harmittaa ja kovasti, noin nuori koira ja sitä saa vain lääkkeitä syöttää.

Oililla loppui tänään suun kautta annettava antibiootti värikalvontulehdukseen. Tällä hetkellä silmä näyttää todella hyvältä, joten toivotaan, että silmätippa kuuri riittäisi nyt hoitoon, ja päästäisiin siitäkin eroon ensiviikolla.

Jotta Leevi ei tuntisi itseään kovin ulkopuoliseksi, tässä ihmeellisessä pillerimaailmassa, niin hampaanpoiston myötä Lepakko saa myös syödä antibiootteja ja särkylääkkeitä muutaman päivän ajan. Todettakoon, että hampaiden puhdistus ja hampaan poisto sai vanhuksen hengityksen raikastumaan. Nyt saa luvalla hengittää ja hönkiä vieressä.