Vietin viikonloppua Oulussa koulukaverini Annan luona. Taloudessa vilisteli kymmenen ihanaa tolleria, joita kävin ihastelemassa. Kiitokset Annalle majoituksesta! Sydämeni valtasi kahdeksan pientä tollerin alkua ja emä Riimi, sekä leikkisetänä toiminut Leevi.

Monet varmaan jo tietävät, että olen kärsinyt sairaudesta nimeltään pentukuume, jo jonkin aikaa. Jotta siitä voisi parantua, pitää sitä lääkitä jollain tavalla. Tähän mennessä on riittänyt muiden pentujen katselu, tosin kateellisena, mutta nyt ei sitten ole enää mitään tehtävissä. Jotta voisin parantua tästä hieman salakavalasta sairaudesta, on lääkitys tarpeen.

Pitkän harkinnan jälkeen,  ja vuotta aikaisemmin kuin olin ajatellut, saapuu pieni nelijalkainen. Joten maaliskuun alussa laumaan liittyy pieni hyvänolontunteen tuoja. Matkani noutajien maailmaan syvenee, ja ehkä tässä on pieni potku jatkaa myös Lassin kanssa näitä noutajajuttuja.

Saanen esitellä tämän hypnoottisella katseella syvälle sisimpään näkevän hyvänolontunteen.

Hei olen Fiilis 5,5 viikkoa vanha, virallisesti minusta tulee Wildanas Some Like It Hot eli ihan suomeksi haukahdettuna se olisi villisorsa piukat paikat! Nimeni olen saanut Marilyn Monroen tähdittämän elokuvan mukaan, jotta minusta tulisi yhtä kaunis lady. Pidän tulevan emäntäni hiuksista ja toivonkin, että hän jatkaa niiden kasvattamista. Lisäksi hänellä on sopivan kokoiset sormet ja varpaat, joihin on hyvä teroitella kiiltävän valkoisia kulmahampaitani. Hänen sylissään on niin kiva ottaa pienet nokoset ja sitten jatkaa leikkimistä. Osaan myös lukea hänen ajatuksiaan ja tiivisti katsella hänen sielunsa peiliin eli silmiin. Mutta ennen kuin pääsen valloittamaan monen sydämen, vietän vielä kolmisen viikkoa opetellen pienen koiran tapoja täällä Riimin ja Annan hoiteissa.