Nyt on vuorokausi yhteiseloa takana ja hyvin on homma lähtenyt käyntiin. Ensimmäinen yö sujui hyvin, pariin otteeseen piti Fiilis pelastaa jenkkisängyn alta, mutta muutoin nukuttiin puoli kuuteen asti ja siitä puoli seitsemään minun kainalossa sängyllä. Tiedän mitä ajattelette, eihän tätä pentua pitänyt opettaa sängyssä nukkumaan! No, ensimmäinen yö on aina pienoinen poikkeus.

Ja kaikki jotka tuntevat Leevin, tietävät, että Lepakko ei oikein välitä pennuista. Leevi siis juoksee pakoon ja kiipeään mahdollisimman korkealle turvaan pentujen teräviä hampaita, jotka hamuavat kaulaa häntää. Leevi siis yllätti eilis iltana ja tahtoi välttämättä nukkua samassa huoneessa Fiiliksen kanssa. Vanhemmiten on herrasta tullut pehmo. Äsken Fiilis jo pyysi Leeviä leikkimään ja vanha herra heilutteli häntää pikkuiselle. Siinä vaiheessa siirryttiin korkeammalle sängylle, kun pentu teki kunnon hyökkäyksen kohti kaulakarvoja.

Oili rakastaa kirputtaa uutta pienokaistaan. Ja Fiilis sallii tämän hellyyden osoitukset. Välillä tosin minua vilkaisten, että onko sen pakko ihan koko ajan tehdä niin. Pihalla uudet kaverukset yrittävät myös leikkiä ja sisällä meno on välillä aika hurjaa. Oili myös yrittää herättää pennun, kun toinen on ottamassa nokosiaan. Mutta kun mä haluun hoitaa sitä ja leikkiä sen kanssa ja se on niin sulonen - sanoo Oili.

Lassi on suhtautunut uuteen tulokkaaseen tuhat kertaa paremmin, kuin mitä odotin. Lenkiltä tultua ja aina kun pentua ei hetkeen näy, lähtee noutajapoika etsimään pikkuista. Hiljaa hiipii katsomaan kun pentu nukkuu ja sitten siirtyy  viereiseen huoneeseen nukkumaan. Lassi ei myöskään pakoile pentua ja osaa nätisti ilmoittaa Fiilikselle milloin tämä ylittää oikeutensa. Pientä leikin poikasta on jo yritetty, mutta Lassi tahtoo vain olla aika kovakourainen tavoiltaan. Täysillä tassulla paiskaaminen saa Fiiliksen kaatumaan ja ihmettelemään, että kuinkas tässä nyt näin kävi.

Fiilis on virtaa täynnä oleva pakkaus. Ollut melkein koko päivän hereillä ja mennä touhottaa omiaan. Tämän päivän ohjelmassa oli ruuan hakureissu Mustiin ja Mirriin sekä terveysasemalla käynti. Ihanan reipas kakara, terveysasemalla oli ovella vastassa seitsemän hoitajaa ja sinne jalkoihin Fiilis katosi. Lisäksi on päästy tutustumaan useampaan tuttavaan ja kaikkien sylissä neiti viihtyy.

Tässä muutama kuva tältä päivältä.

Miksi sinulla on niin iso kuono?

maaliskuu%202010%20036-normal.jpg

Voi juku kun meillä on hauskaa!

maaliskuu%202010%20029-normal.jpg