Tänään oli Leevillä eläinlääkäri. Herra on alkanut oikeasti vanhenemaan ja se on tuonut mukanaan hieman epämiellyttäviä asioita. Viime aikoina on Lepakko alkanut kompastella ja kaatuilla portaissa. Autoonkaan ei enään jakseta hypätä, vaan tarvitaan apua. Lumihangessa on hankala liikkua, kun ei ole voimia nousta upoksista. Leevi on myös itse ollut hämillään tilanteesta. Täyttäähän Leevi sentään jo 12 vuotta maaliskuussa.

Diagnoosi: Leevin lihaksisto heikentynyt, myös hermotuksessa puutteita, eritoten oikeassa taka- ja etujalassa refleksipuutteita. Röntgenkuvissa selkä varsin hyvännäköinen, rintarangassa pientä koukkua nikamaväleissä viitaten rappeumaan. Kipua ei juurikaan todettu, enemmänkin  hitautta reaktioissa ja reflekseissä. Hoidoksi annettiin anabolista steroidia pistoksena, tarkoituksena lisätä lihasmassaa ja parantaa liikkumista sen avulla. Voidaan uusia muutaman kuukauden välein.

Eli täällä on nyt steroideilla pumpattu pappa. Näyttää jo nyt massiivisemmalta ;) Illalla piti hieman rehennellä Lassille, sitä se elämän eliksiiri tekee!

Samalla reissulla pääsi Oilikin tervehtimään luottolääkäriämme. Hieman on epäilty pannuksen vaivaavan, joten piti sekin asia tarkastaa.

Oilin diagnoosi: Molemmissa silmissä pannus hiukan laajentunut ja ärtyy pölystä. Silmiin injisoitiin kortisonia sidekalvon sisään immuunireaktiota rauhoittamaan. Uusitaan tarpeen mukaan.

Oili on vieläkin hieman sekaisin rauhoituksesta, mutta onpahan hieman rauhallisempi perjantai-ilta. Lassistakin kerettiin keskustelemaan. Koska Lassilla on Imurel-kuuri käynnissä, niin rokotusta ei saa laittaa kuurin aikana. Saimme luvan lopettaa Imurelin anto. Joten parin kolmen viikon kuluttua on mahdollista rokotuttaa noutajapoika.

Näin tällä kertaa!