Eilisestä Helsingin reissusta toipuneena voinen kertoilla kuinka meni. Vauhdilla mentiin ja hitaasti tultiin takaisin. Oltiin perillä minuutilleen, kun aikataulun järjestäminen olikin hieman hankalampaa tällä kertaa. Eipä oltu osattu tällaiseen uusinta reissuun varautua.

Laitan tähän ell diagnoosin, niin tulee oikein laitettua:
Vasemman puolen sylkirauhasen tiehyeen tulehtuneen laskuaukon uudelleen ompelu sidekalvolle. Tulehtunut kudos aiheuttanut osin tikkien pettämisen (kudos "murentunut" tikkien ympäriltä), tiehyeen suuaukko valahtanut alas osin nahan alle posken puolelle, ja valuu sinne sylkeä, ankkuritikit (heti sidekalvon alla tiehyeessä syvemmällä varmuuden vuoksi) edelleen onneksi pitävät. Yksittäistikkaus sulavilla ompeleilla, antibiootin vaihto. Myös suun limakalvon haava kova ja turvottava.
Alma saikin sitten oikein kunnolla antibioottia ja toivotaan , että vatsa kestää.
Clavubactin 500mg 1tabl 2krt/pv 10 pv ajan
Trikozol 400mg 1tabl 3krt/pv 10pv ajan
Exocin 1tippa 3krt/pv 2vkon ajan silmään
Rimadyl 50mg 1tabl 2krt/pv 5pv ajan
kauluria pidettävä 2 viikkoa ja Alman tulee levätä 2 viikkoa.


Leikkauksen jälkeen sylkeä alkoi vihdoin tulla vasempaan silmään ja Viscotears saadaan toivon mukaan jättää pois. Ainakaan vielä ei ole tarvinnut kostuketta lisätä. Alma kesti hyvin nukutuksen, ja toimenpide saatiin tehtyä hyvinkin nopeasti. Saimme hakea Alman tuntia aiemmin kuin oltiin ennalta meille sanottu. Kuitenkin kaikki on ollut Almalle raskasta, joten onkin nyt nukkunut eilisestä lähtien, käyty vain nopeasti pihalla.

Alma 31.3.2008