Viikonloppu meni ja aika kertoilla kuulumisia. Leevi sai viettää jälleen ansaitun hermolomansa mökillä. Metsän keskellä ei kuulu liikenteen tai tehtaalta kuuluvia ääniä, joita Leevi pelkää. Alma, Oili ja Lassi olivat siis kotosalla.

Lumi on saanut Oilin ja Lassin aivan sekaisin. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää päivää ulkosalla painien ja juosten. Almaa tietenkin hieman harmittaa kun ei pääse mukaan jahtaamisleikkeihin. Kuten suurin osa varmaan tietää, osaa Alma itse viihdyttää itseään jos aika käy liian pitkäksi. Viikonlopun aikana Alma on perustanut yrityksen nimeltään Alman Aurauspalvelut Ky. Kaulurilla on niin hyvä auttaa pitämään katu puhtaana lumesta ja kaikesta muustakin. Veikkauksia otetaan vastaan kuinka kauan Alman kauluri kestää!

Alma 2.2.2008


Koko lauantain Alma yritti hieroa kasvojaan joka paikkaan. Päivä meni Almaa vahtien. Millään ei meinannut rauhoittua ja itkeskeli. Välistä leikattu silmä (oikea) oli aivan samea ja hetken kuluttua aivan kirkas ja kostea. Onneksi nukkui sitten rauhallisesti lauantain ja sunnuntain välisen yön. Vasen silmä toimii oikein hyvin, eikä siihen ole tarvinnut laitella kostuketta kaiken aikaa. Aika ihmeellistä. Ennen leikkausta kostukkeita laiteltiin 30-60 minuutin välein. Nyt olen myös kiinnittänyt huomiota siihen, että vasen silmä ei ärsyynny Optimmunesta kuten oikea teki. Tyhmä minä kun en aiemmin laitellut niin tarkkaan ylös silmien eroja. Kostuketta vasempaan silmään menee 2-2,5  tunnin välein tällä hetkellä.

Alma 3.2.2008

Sunnuntai onkin sitten mennyt oikein hyvin. Tänään Alma on nukkunut ja ollut pirteä. Pääsi mukaan mökillä käymään. Valitettavasti ei saanut juosta vapaana. Alma kuitenkin oli mielissään pienestä reissusta eikä laittanut pahakseen vaikka olikin hihnassa.

Illalla alkoi yhtäkkiä leikatusta silmästä valua paksua töhnää. Alma oli juuri syönyt purutikkuja, ja sylkeä alkoi tulla kunnolla ensimmäisen kerran. Koko silmä peittyi ja puhdistamisesta huolimatta sitä ilmestyi vaan lisää. Pitää tietenkin olla iloinen, että sylkeä tulee ja silmä kostuu. Onhan leikattu silmä ollut koko ajan aika kostea, mutta nyt sitten tuli kerralla ja kunnolla. Samalla puhdistui silmän takunen rähmästä.
Almaa hieman hämää tämä muutos. Kun syö silmä kostuu tai kun haistaa ruokaa niin silmä kostuu. Yrittää silloin hieroa silmiään. Ja räpsyttelee kovasti. Saapa nähdä miten tästä nyt edetään.