Tänään otin yhteyttä Alman leikanneeseen lääkäriin. Sovittu oli, että kertoisin kuulumisia viikko leikkauksen jälkeen. Silmä voi oikein hyvin. Ainoa mikä vaivaa sitä, on ajoittainen kauhea tulvavuoto sylkeä. Silmä saattaa olla paksun liman peitossa ja vaahdota kunnolla. Silmää tuleekin nyt seurata kuukauden ajan. Jos vielä silloin kauhea rähmä häiritsee silmää kokeillaan kortisonia tai poistetaan lanka silmästä.
 
Alman oksentaminen on jatkunut ja saatiin ohjeeksi jättää suun kautta annettava antibiootti pois ja samaten hetkeksi jättää Atopica. Vatsa reagoi niin voimakkaasti kipulääkkeeseen, antibioottiin ja Atopicaan. Kipulääkettähän ei olekaan annettu lauantain jälkeen. Yksi vaihtoehto voi olla myös se, että Alma olisi allerginen antibiootille mitä sai. Hoitona jatkuu nyt pelkästään tippa silmään ja Antepsinia 7-10 päivän ajan 3krt/päivässä.
Vasempaan silmäänhän tietenkin menee kostuketta useamman kerran päivässä sekä Optimmune aamuin illoin.

Alma 7.2.2008

 

Lassi ja Oili ovat taas viettäneet päivän ulkosalla. Kaveruksilla on niin hauskaa. Juoksevat ympäri pihaa. Välillä vaanivat toisiaan ja yrittävät "hyökätä" toisen huomaamatta. Harmi vaan kun ei kuvia kerkiä ottaa, ovat niin nopeita, sitä paitsi kumpaakaan ei kiinnosta kameralle poseeraaminen. Leevillehän ei tarvitse kuin sanoa kamera tai kuva, niin herra poseeraa heti.