Eilisenhän Alma juoksutti ulkosalla ja oksenteli. Yön nukkui hyvin ja puoleen päivään asti kaikki oli ok. Lauma tahtoi ulos ja Alma pääsi myös ilman hihnaa seikkailemaan pihalle. Itse menin hakemaan postin ja sillä välin tippui lumet katolta. Alma säikähti kovasti, todennäköisesti ääni kuului niin kummallisena kaulurin sisään, että reagoi siihen. Almalle tuli kova kiire sisälle ja tärisi kauttaaltaan. Lopulta halusi mennä vessaan turvaan, menee sinne aina kun on kipeä. Kun ei parin tunnin kuluttuakaan halunnut tulla pois, väkipakolla hain sohvalle kainaloon, johon nukahti aika nopeasti.
Muu lauma seurasi Almaa koko ajan vierestä. Jopa Leevi katseli ja kävi haistelemassa Almaa. Yleensä Leevi painelee nukkumaan jos Almalla on kipuja.

Kolmen aikoihin alkoi Alma sitten venytellä vatsaansa ja kuljeskella ympäriinsä. Neljältä oksensi ensimmäisen kerran ja kahden tunnin aikana yhteensä kuusi kertaa. Viimeiset oksennukset olivat sitten pelkkää kirkasta limaa. Toivottavasti pystyy nukkumaan ensi yön.

Alma 6.2.2008

Silmä onneksi vaikuttaa hyvältä.