Lassille on jälleen ilmestynyt patteja. Tiistaina käväisimme eläinlääkärissä. Pojalla oli hieman lämpöä ja tulehdusarvot vähän koholla, muutoin verikokeet ok. Koepalat lähetettiin tutkittavaksi, joten niiden tuloksia saadaan odotella viikko tai kaksi. Patteja on ilmestynyt vasempaan korvaan ja etujalkaan, sekä naamassa on vasemmalle puolelle. Lisäksi Lassi on tosi ärhäkkä ja väsynyt sekä haluaa oleilla päivät yksinään saunan puolella. Todennäköisesti steriili granulooma-pyogranulooma on herännyt jälleen aktiiviseksi tai sitten se on syöpää. Alkuhoidoksi kävi käsky aloittaa jälleen Imurel-tabletit. Ihan kiva, vastahan me kaksi ja puoli kuukautta sitten saatiin lupa lopettaa lääkkeiden syöttäminen Lassille!

Lauantaina 9.4. oli jälleen agi-kisat täällä Jyväskylässä ja tällä kertaa Oili päätti hyllyttää Paulan kanssa kaksin kerroin. No parempi rata sitten seuraavan kerran. Toisaalta Yes! (Alman poika, Oilin veli) otti toiselta radalta nolla voiton ja toiselta tulos 5 ja sijoitus 8. Upeeta Yes! ja Heli, on se vaan Ihmekoira. Alla muutama kuva Yes!:stä

Yes! 9.4.2011

2.-10.4.2011%20057-normal.jpg

Yes! 9.4.2011

2.-10.4.2011%20058-normal.jpg

Sisaruskuva, Yes! ja Oili 9.4.2011

2.-10.4.2011%20073-normal.jpg

Fiilis on aloittanut tokon harrastamisen "tosissaan". Aloitimme viikko sitten K-S Noutajien tokokurssilla ja meno on aivan kauheaa. Mutta toisaalta tänään aloitimme myös opin Helmisen Hannan valvovan katseen alla ja meno on silloin ihan mahtavaa. Joten katsotaan kuinka tästä edetään ja innostunko joskus myös jotain treeneistä kirjoittelemaan tännekin, enkä vain omaan vihkoon. Neiti käy myös Tanjan kanssa treenaamassa agia, ja siellä se punainen viilettää innolla. Onneksi Fiilis on innokas työntekijä, joka on myös aikoinaan (10 viikkoisena) ottanut osaa työnlainsäädännön luennoille, joten tauot ovat koiran minuutin pituisia (lue sekuntteja). Mamman ei siis tarvitse olla huolissaan siitä pitääkö Fiilis tauot vai ei, mutta jos Fiilis saisi päättää, ei taukoja olisi olemassa. Agia tehtäisiin vaikka viimeiseen hengen vetoon saakka.

Fiilis verryttelee ennen treenejä Lassin kanssa

11.-15.4.2011%20050-normal.jpg

Fiilis lepää treenien jälkeen Leevin kanssa

11.-15.4.2011%20198-normal.jpg

Viime aikoina koiralauma on saanut uuden hoitomuodon arkirutiineihin mukaan. Hampaiden puhdistus on uusi villitys ja kyllä on hammaskivi saanut lähteä yhdeltä jos toiselta. Ihanaa kun Leevin henki ei haise enään niin pahalle! Ensi viikolla onkin Leevin, Oilin ja Fiiliksen aika saada rokotukset, joten voivat sitten hymyillä ihan kunnolla eläinlääkärille.

Ja jotta elämä ei kävisi tylsäksi on lauman vieraileva tähti Helmi jälleen ilahduttanut meitä viikon. Tämä rakkautta täynnä oleva kuolaava höpsö on saanut laumaan liikettä. Harmi kun Lassi ei ole nyt jaksanut leikkiä niin paljon kuin aiemmin.

Lassi & Helmi 15.4.2011

11.-15.4.2011%20187-normal.jpg