Voi, että minun kädet on niin naarmuilla. Tuo pieni tollerineiti on äärimmäisen sinnikäs syömään sormiani, hiuksista puhumattakaan. Ja ei sitten millään ota uskoakseen sitä, että ne eivät kuulu niihin asioihin, joita on lupa tehdä. Voiko olla mahdollista, että tuosta mietteliäästä pennusta on kuoriutunut varsinainen rasavilli. Fiilis ei edes ole huomannut, että muu lauma ei ole täällä. Kuinkahan ensi viikonloppu sujuu, kun mennään Jyväskylään?

Tänään Fiiliksellä oli päiväohjelmassa opiskelua, tai oikeammin viettää aikaa kuunteluoppilaana. Työsuojelun tunneilla vedettiin kiltisti sikeätä kuten myös puuteknologian ja markkinoinnin luennoilla. Mutta annas olla kun koulupäivä on ohi ja saavutaan kämpille. Pieni enkeli muuttui hetkessä demoniksi. Kaikkea purraan ja varsinkin minua. Joka paikka tutkitaan ja se tahdotaan tehdä yksin ilman minua.

Tänään on taas tapailtu uusia ihmisiä ja kierrelty sylistä syliin ja oltu monen rapsuteltavana. Toivottavasti Fiiliksestä tulee tämän myötä varsin sosiaalinen tapaus.

 Fiilis 8.3.2010

maaliskuu%202010%20003-normal.jpg

 Fiilis ja viilipurkki 9.3.2010

maaliskuuFiilis1-normal.jpg