Viime viikon Fiilis-neiti opiskeli ahkerasti metsätalousinsinööri taitoja ja tällä viikolla on sitten jo työelämässä kiinni. Pieni apulainen tosin joutuu oleskelemaan kaltereiden takana, ja tänään onkin ollut kova yritys suorittaa vankilapakoa. Eilisen päivän neiti nautiskeli ihmeellisestä häkistään, mutta tänään onkin sitten ollut lauluharjoituksia. Neiti tajusi, ettei siellä olekaan niin kiva olla, jos mamma katoaa hetkeksi toiseen huoneeseen.

Tänään yritin ottaa neiti nopeasta valokuvia lumileikeissään, mutta eipä se oikein onnistunut. Heti kun ottaa kameran esille, on tollerineiti linssissä kiinni. Tänään on myös opittu juomaan vesikupista, ja minä saan rauhassa juoda oman veteni mukistani. Jee, ei pidä jakaa!

Täytyy sanoa, että vaikka Fiilis on varsin villi, on tämän pennun kanssa saatu nukkua yöt hyvin. Illalla sammutan valot kymmenen aikoihin ja sitten nukutaan kiltisti kellon soittoon eli aamu seitsemään.  Ja ollaan sovittu Fiiliksen kanssa, että sänkyyn pääsee aamulla viiden jälkeen ja sitten nukutaan seitsemään mamman kainalossa. Erityisiä asioita ei olla opittu, jätän suosiolla tapaopetuksen aloituksen ensi viikkoon. Ollaan vaan keskitytty sosiaalistumaan ja täytyy sanoa, että Fiilis on paljon sosiaalisempi kuin minä! Lisäksi hieman on Fiilis itsekseen harjoitellut noutamista, istumista ja sivulla seuraamista. Ja kaikki nuo mainitut on pentu ihan itse pähkäillyt.