Hyvä Joulupukki,
olemme yrittäneet olla mahdollisimman kiltisti tänä vuonna. Kuitenkin varmaan ymmärrät, että meidän nelijalkaisten on joskus hyvin vaikea noudattaa näitä ihmisten asettamia sääntöjä. Tiedämme, että pöydälle jääneet ruuat ovat varmasti todella tärkeitä myös omille ihmisillemme. Yritämme myös muistaa sen, että aina ei ole hyvä nuoleskella emäntämme lautasen reunaa hänen syödessään. Olemme kuitenkin parhaamme mukaan tarjonneet ensiapua, tekohengitystä, kun olemme nähneet, että emännällä on ollut lieviä nielemisvaikeuksia. Valitettavasti hän ei ole aina ollut valmis ottamaan meiltä apua vastaan. Tiedämme, että jäisellä tiellä ei ole hyvä tehdä äkkipyrähdyksiä, se on vaarallista niin meille kuin taluttajalle hihnan toisessa päässä. Joskus emme myöskään ole muistaneet käyttäytymistapoja julkisilla paikoilla, valitettavasti hätä ei lue lakia. Aina emme kuitenkaan ymmärrä miksi ihmeessä meidän pitäisi siirtyä pois sängyltä tai sohvalta, kyllähän tänne meidän viereen mahtuu oikein mukavasti. Sitä paitsi me ainakin jaamme mielellämme omat koppamme ja vilttimme. Toisaalta emme myöskään ole voineet noudattaa hiljaisuus sääntöä. Täytyyhän pihaa ja taloa vahtia. Epäilyttävät henkilöt on hyvä karkottaa pikimmiten. Kuten huomaat olemme olleet hyvin kilttejä kuin pieniä enkeleitä tänä vuonna. Tässä tulisi meidän lahjalistamme:
Leevi:
iso puruluu, pieni puruluu, pyöreä puruluu, sydän puruluu, jätti puruluu, valkoinen puruluu, punainen puruluu, kierre puruluu

Alma:
 pehmoleluja

Oili:
sellaisia pieniä söpöjä vaaleanpunaisia juttuja

Lassi:
paljon leluja ja puruluita ja ruokaa
ja hyvä ämpäri

Ystävällisin terveisin
Leevi, Alma, Oili ja Lassi

 

 

Ja sitten koirien suunvuoron jälkeen kuulumisia. Lassi on nyt ollut kaksi viikkoa ilman kortisonia. Valitettavasti tuo voimakas kortisoni ei purrut niin hyvin kuin olisin toivonut. Molempien silmien vilkkuluomet ovat alkaneet taas turvota, vasen silmä punoittaa ja nodula on alkanut taas kasvamaan. Väsymys on alkanut painamaan Lassia. Lassin silmät ovat samentuneet. Lisäksi valo heijastaa sarveiskalvolle keltaiset ympyrät. Kuivaa ihoa ollaan nyt hoidettu Humilacilla, mutta silti iho on todella kuiva ja hilseilee todella paljon. Perjantaina on Lassilla aika lääkärille, silloin ollaan toivon mukaan hieman viisaampia asian suhteen. Samallahan on Almallakin lääkäri. Pelolla odotan missä kunnossa ranka on.


2147405.jpg