Siis Alman vasen silmä toimii. Tietenkään ei vielä täydellä teholla, mutta kumminkin toimii jotenkuten. Kunnon ruoka saa silmän oikein vaahtoamaan, välillä kuitenkin kuivaa täysin. Alma on, ihme kyllä, ottanut tällä kertaa aika rauhallisesti. Turhia itkuja ei ole kuultu ja virkeänä pysytty. Ongelmana nyt siis ihon punoitus ja kuumotus silmän ympärillä. Täytyy katsoa viikonlopun yli ja sitten ottaa yhteyttä lääkäriin jos kuumotus jatkuu.

Alma 1.4.  ja 3.4.2008
   

Alma 5.4.2008


Toinen iloinen asia mikä on tapahtunut liittyy Lassiin. Tänään iltalenkillä kello 18.30 mamman kullanmuru yritti ensimmäisen kerran nostaa jalkaa. Jee! Olenkin ollut huolissani, että oppiiko poika koskaan jalkaa nostamaan sekä merkkailemaan. Ikää tänään Lassilla siis 1v 2kk 2vko 3pv. Katsotaan kuinka kauan kestää, että pääsee kokonaan eroon kyykkyasennostaan! Pieni hetki Lassille, suuri hetki emännälle ;)

Harmi kun ensi viikoksi joudun koulunpenkille, niin en ole näkemässä kuinka tässä asiat kehittyvät, niin Alman osalta kuin Lassinkin. Pientä jännitystä elämään tuo myös se, että Alman juoksujen parhaimmat päivät osuvat ensi viikolle ja Lassi ei ainakaan vielä osoita kiinnostusta Almaa kohtaan. Mutta sitä ei tiedä milloin se yhtäkkiä asian tajuaa.

Oili ja Leevi ovat mökillä viettämässä laatuaikaa keskenään. Oili nauttii, mutta Leevillä on taas pelkotiloja ulkoa kuuluvia ääniä kohtaan. Pelkää pääasiassa öisin. Täällä kotona Leeviä on pelottanut läheisiltä tehtailta öisin kuuluvat äänet. Myös herra on alkanut aika ajoin oksentamaan ruokansa sulamattomana. Toivottavasti menee ohi.

Alman poika Yes! käväisi tänään agilitaamassa Varkaudessa ja saaden nollan toiselta radalta ja sijoittuen kolmanneksi. Ava-nollat alkavat olla jo lähellä. Hienoa työtä on Heli pojan kanssa tehnyt, joten kiitos siitä!