Taasen on ollut pientä taukoa kirjoittelussa. Aika vaan ei tahdo riittää! Fiilis-neiti kasvaa minkä kerkiää ja keksii kaikkea mahdollista, ei luvallista tekemistä omistajansa kiusaksi. Pienestä, suloisesta, pallerosta on kuoriutunut gremlin. Tätä tapausta ei saa ruokkia kello 21 jälkeen tai alkaa tapahtua. Joten turvallisuussyistä Fiilis-piilis saa iltaruokansa jo ilta kahdeksalta. Iilimadon taidot karttuvat, ja samalla kierous, joka piilee suloisen olemuksen sisällä, nostaa päätään. Kuka osaa varastaa pöydältä, kuka osaa kiivetä pöydälle tai ainakin penkille, kuka osaa repiä tyynyn täytteet ja ahtaa suunsa niitä täyteen? Fiilis osaa! Kuka osaa haukkua ulko-ovella, eikä sen takia, että olisi oikeasti hätä, vaan sen takia, että ulkona nyt vaan sattuu olemaan niin paljon hauskempaa? Fiilis osaa! Kuka osaa karata aidan ja portin alta, ihan vain huvin vuoksi? Fiilis osaa! Kuka mahdoton kakara osaa ajaa toiset koirat pois sohvalta tai nojatuolista ja ihan vain sen vuoksi, koska siinä nyt sattuu olemaan vähän parempi paikka seurata mitä telkusta tulee? No, Fiilis osaa! Kuka osaa tunkea suuhunsa kokonaisen piparin ja yrittää vielä niellä sen, kun mamma kaivaa keksiään koiran kurkusta pois? Fiilis osaa! Kuten varmaan arvaatte, on pikku-ADHD-tollerista tullut varsinainen mamman pikku kullanmuru.

Mitäs muulle laumalle kuuluu! Leevi on voinut hyvin piikkihoitonsa jälkeen. Ruoka on alkanut maistumaan ja hieman on näkyvissä pyöreyttä vanhan herran kropan ympärillä. Toisaalta voihan syynä ruuan maistumiselle olla myös se, että Fiilis kyttää vieressä. Mitäs muuta vanhus voi kuin nukkua ja syödä sekä yrittää "komennella" Fiilistä. Pikku-neiti ainakin rakastaa Leeviä ja varsinkin Leevin härnäämistä! Onneksi Leevillä on rautaiset hermot tämän pennun suhteen! Tässä todistus aineistoa siitä, kuinka hauskaa oikeasti on jakaa sama loikoilupaikka.

huhtikuu%202010%20060-normal.jpg

Leevi ja Fiilis

Oilin ja Fiiliksen leikit sen kuin paranevat. Välillä meno on aika rajun näköistä, mutta onneksi Oili osaa käsitellä pikkuista varovaisesti ja isosiskomaisesti. Silloin kun Fifi ei ole tekemässä pahojaan tai nuku, on Oili turkissa roikkuminen hyvin suosittua puuhaa. Fiilis ja Oili siellä, Fiilis ja Oili täällä, sisällä, pihalla, joka paikassa!

Lassikin alkaa hiljalleen olla sitä mieltä, että uskaltaa Fiiliksen kanssa hieman leikkiä. Lassin leikkityyli vain on todella rajua, joten olen joutunut hieman rajoittamaan noutajien leikkejä. Lassi on siis ottanut hieman nokkiinsa siitä ja ollut sitä mieltä, että tollerineiti ei kiinnosta. Mutta hiljalleen alkaa kiinnostamaan. Lassi yrittääkin leikkiä Fiiliksen kanssa ilman etujalkojen nostamista, ja se onkin hauskan näköistä puuhaa. Lisäksi noutajapojasta on ihanaa kun joku suostuu leikkimään takaa-ajo leikkiä pihalla.

"Vapaa-ajalla" lauman nuorisojengi (Oili, Lassi ja Fiilis) hengaavat mielellään keskenään tai ainakin niin luulen. Tässä todistusaineistoa.

huhtikuu%202010%20119-normal.jpg

Fiilis, Oili ja Lassi