Elikkäs tässä on sitten juostu eilinen ja tämä päivä ulkosalla. Antibiootti ja kipulääkkeet ovat tehneet oman osansa Alman vatsalle. Rouva on eilisen, viime yön ja tämän päivän oksentanut. Vatsa on ressukalla kipeä. Alma venyttelee koko ajan vatsaansa ja on levoton. Huonovointisuuden takia on unohtanut silmiensä hieromisen joka paikkaan, mikä tietenkin on hyvä asia. Silmät ovat saaneet olla rauhassa.
Operoitu silmä on alkanut vuotamaan kunnolla, silmän ympärys on aivan märkä. Valitettavasti vasen silmä on nyt sitten ollut kuiva kun Alma säntäilee joka paikkaan ja läähättää kaiken aikaa. Happi ei riitä silmälle.

Alma 4.2.2008 


Alma 5.2.2008


Lassi ja Oili ovatkin sitten jatkaneet pihalla remuamistaan. Parivaljakkoa ei meinaa millään saada sisälle kun on niin kivaa ulkosalla. Lassi yllätti eilen, ensin oli riekkunut Oilin kanssa koko päivän ja iltasella olikin agilitytreenit. Poika jaksoi täydestä sydämestään juoksennella edestakaisin putkessa ja keskittyä suorittamaan puomin ensimmäistä kertaa. Kun on kyse agilitystä niin Lassilla riittää virtaa vaikka muille jakaa. Olisipa tokossa yhtä innoissaan.
Leevi vaan nukkuu päivät ja välillä tarkistaa Alman ja vahtii ikkunasta Lassia ja Oilia. Arvon herra kyllä tietää miten elämästä nautitaan.